Werken bij Biessels

Lijkt het je leuk om te komen werken bij Biessels, midden in het centrum van Nijmegen? Wij bieden een werkplek in een betrokken en gezellig team. Er worden veel personeelsuitjes georganiseerd en er zijn veel trainingsmogelijkheden, zoals koffie-, bier- en wijncursussen,

Klik op onderstaande afbeeldingen voor openstaande vacatures in de keuken en bediening.

Zelfstandig werkend kok

twee-chef-koks-in-de-keuken

Zelfstandig werkend kok

Ben jij een zelfstandig werkend kok en toe aan een nieuwe stap?

Een baan in het centrum van Nijmegen, met een terras dat uitkijkt op de St. Stevenstoren, is misschien binnenkort van jou! Wil jij verwachtingen overtreffen met de beste service & lekker eten voor de gast én onderdeel uitmaken van een enthousiast, jong en energiek team? Lees dan onderstaand functieprofiel.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok, die de ambitie heeft om door te groeien in de functie van chef-kok. Biessels biedt jou een fulltime baan (32uur bespreekbaar) en een salaris tussen € 2.500 en € 3.500. Ook is er een opleidingsbudget beschikbaar. Vanwege onze ruime openingstijden heb je afwisselende diensten en zal je week niet alleen maar bestaan uit avond- of weekenddiensten. Daarbij zal je van oktober t/m maart een vierdaagse werkweek hebben.

Functieomschrijving:

Je geeft leiding aan het keukenteam, zorgt voor de dagelijkse planning en de bestellingen, maar je werkt zelf ook mee in de keuken. Jij draagt er zorg voor dat onze gasten op tijd hun lunch, diner of borrelhapje krijgen en bewaakt hierbij de kwaliteit. Na deze service momenten zorg je voor de mise en place werkzaamheden. Daarnaast doe je de bestellingen en ben je verantwoordelijk voor de eindproducten.

Daarnaast stel je, samen met je team, de menu’s en de recepturen samen en ben je bezig met het verbeteren van de gerechten en de opmaak hiervan. Momenteel is onze menukaart niet ontzettend spannend, maar hier brengen we erg graag verandering in! Dit kan alleen met de juiste persoon in deze functie. We zouden het super tof vinden als we deze vaker kunnen vernieuwen.

Ook maak je deel uit van het management team, waarin we met elkaar bepalen hoe we van Café Biessels een nog mooiere zaak kunnen maken. We zijn graag bezig met vernieuwingen en binnen het bedrijf zal je dan ook veel vrijheid krijgen met het bedenken hiervan.

Ben jij die gedreven en enthousiaste persoon met passie voor het vak die wij zoeken? Solliciteer dan nu!
Heb je nog geen leidinggevende ervaring, reageer dan alsnog! Binnen Biessels zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Motivatie is belangrijker dan ervaring!

Wat verwachten wij van jou
• MBO 3-4 niveau / HBO werk- en denkniveau;
• Eerdere ervaring binnen de gastvrijheidsindustrie;
• De kennis om een menukaart samen te stellen;
• Servicegerichte blik, een teamplayer;
• Creatief en oplossend vermogen;
• Rustig te blijven onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk;
• De kracht om jezelf en het team te motiveren en te enthousiasmeren.

Interesse?
We zijn heel nieuwsgierig naar jou en kijken er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer door te mailen naar info@biesselscafe.nl

Parttime keuken

keuken-personeel

Parttime Keuken

Ben jij opzoek naar een leuke baan voor naast je studie?

Parttime functies zijn beschikbaar in de keuken! & met onze ruime openingstijden perfect om te combineren tijdens je studie!

Wij bieden je:
• Een werkplek in een gezellig, betrokken en jong team
• Een duidelijk en leerzaam inwerktraject. Je hebt dus geen ervaring nodig!
• Flexibele uren
• Eigen aanvullende CAO = meer verdienen tijdens je studie
• Koffie-, bier- en wijncursussen
• Niet onbelangrijk; gezellige sluitborrels & personeelsuitjes!

In de keuken zal je als eerst ingewerkt worden op de koude kant. Hiermee hebben we het over we het maken van broodjes, salades en borrelplanken. Na het draaien van een lunch of diner, zal je bezig zijn met het voorbereiden van gerechten. Zoals bepaalde producten snijden of een recept bereiden. Dus is je passie lekker eten? En lijkt het je fantastisch om hiermee te werken?

Stuur dan snel je sollicitatie naar: info@biesselscafe.nl en wie weet tot snel!

Parttime bediening

twee-bediening-medewerkers

Parttime Bediening

Ben jij opzoek naar een leuke baan voor naast je studie?

Wij hebben op dit moment geen parttime bediening vacatures open staan. Natuurlijk mag je altijd een open sollicitatie sturen! Dat kan naar: info@biesselscafe.nl. Wij bewaren dan je gegevens en nemen contact op als er plek is.

Parttime functies zijn beschikbaar in de keuken en de bediening. Met onze ruime openingstijden perfect om te combineren tijdens je studie!
Wij bieden je:
• Een werkplek in een gezellig, betrokken en jong team
• Een duidelijk en leerzaam inwerktraject. Je hebt dus geen ervaring nodig!
• Flexibele uren
• Eigen aanvullende CAO = meer verdienen tijdens je studie
• Koffie-, bier- en wijncursussen
• Niet onbelangrijk; gezellige sluitborrels & personeelsfeestjes!

Stuur je sollicitatie snel naar: info@biesselscafe.nl en wie weet tot snel!