Een baan in het centrum van Nijmegen, met een terras dat uitkijkt op de St. Stevenstoren, is misschien binnenkort van jou! Wil jij verwachtingen overtreffen met de beste service & lekker eten voor de gast én onderdeel uitmaken van een enthousiast, jong en energiek team? Lees dan onderstaand functieprofiel.
Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok, die de ambitie heeft om door te groeien in de functie van chef-kok. Biessels biedt jou een fulltime baan (32uur bespreekbaar) en een salaris tussen € 2.500 en € 3.500. Ook is er een opleidingsbudget beschikbaar. Vanwege onze ruime openingstijden heb je afwisselende diensten en zal je week niet alleen maar bestaan uit avond- of weekenddiensten. Daarbij zal je van oktober t/m maart een vierdaagse werkweek hebben.
Functieomschrijving:
Je geeft leiding aan het keukenteam, zorgt voor de dagelijkse planning en de bestellingen, maar je werkt zelf ook mee in de keuken. Jij draagt er zorg voor dat onze gasten op tijd hun lunch, diner of borrelhapje krijgen en bewaakt hierbij de kwaliteit. Na deze service momenten zorg je voor de mise en place werkzaamheden. Daarnaast doe je de bestellingen en ben je verantwoordelijk voor de eindproducten.
Daarnaast stel je, samen met je team, de menu’s en de recepturen samen en ben je bezig met het verbeteren van de gerechten en de opmaak hiervan. Momenteel is onze menukaart niet ontzettend spannend, maar hier brengen we erg graag verandering in! Dit kan alleen met de juiste persoon in deze functie. We zouden het super tof vinden als we deze vaker kunnen vernieuwen.
Ook maak je deel uit van het management team, waarin we met elkaar bepalen hoe we van Café Biessels een nog mooiere zaak kunnen maken. We zijn graag bezig met vernieuwingen en binnen het bedrijf zal je dan ook veel vrijheid krijgen met het bedenken hiervan.
Ben jij die gedreven en enthousiaste persoon met passie voor het vak die wij zoeken? Solliciteer dan nu!
Heb je nog geen leidinggevende ervaring, reageer dan alsnog! Binnen Biessels zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Motivatie is belangrijker dan ervaring!
Wat verwachten wij van jou
• MBO 3-4 niveau / HBO werk- en denkniveau;
• Eerdere ervaring binnen de gastvrijheidsindustrie;
• De kennis om een menukaart samen te stellen;
• Servicegerichte blik, een teamplayer;
• Creatief en oplossend vermogen;
• Rustig te blijven onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk;
• De kracht om jezelf en het team te motiveren en te enthousiasmeren.
Interesse?
We zijn heel nieuwsgierig naar jou en kijken er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer door te mailen naar info@biesselscafe.nl