Werken bij Biessels

Name

Name

Name

Wij zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider
& zelfstandig werkend kok!

Ben jij een zelfstandig werkend kok en toe aan een nieuwe stap?

Een baan in het centrum van Nijmegen, met een terras dat uitkijkt op de St. Stevenstoren, is misschien binnenkort van jou!

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die de ambitie heeft om door te groeien in de functie van chefkok. Biessels biedt jou een fulltime baan (32uur bespreekbaar), salaris tussen 2500 en 3500. Er is opleidingsbudget beschikbaar. Vanwege onze ruime openingstijden heb je afwisselende diensten.
Van oktober tm maart heb je een vierdaagse werkweek.

Wil jij werken op een toplocatie? Gasten verrassen met heerlijke gerechten, uitgebreide borrelplanken, loaded fries & nacho’s. Wil jij verwachtingen overtreffen met de beste service & lekker eten voor de gast én onderdeel uitmaken van een enthousiast, jong en energiek team? Lees dan onderstaand functieprofiel.

Functieomschrijving
Je geeft leiding aan het keukenteam, zorgt voor de dagelijkse planning, de bestellingen maar je  werkt zelf ook mee in de keuken. Jij draagt er zorg voor dat onze gasten op tijd hun lunch, diner of borrelhapje krijgen. Ook bewaak je de kwaliteit. Na de service momenten zorg je voor de mise en place werkzaamheden.

Daarnaast stel je, samen met je team,  de menu’s en de recepturen samen en ben je bezig met het verbeteren van de gerechten en de opmaak van de gerechten. Je doet de bestellingen en bent verantwoordelijk voor de eindproducten.

Je maakt onderdeel uit van het MT, waarin we als MT de met elkaar bepalen hoe we van Biessels een nog mooiere zaak kunnen maken.

Ben jij die gedreven en enthousiaste persoon met passie voor het vak die wij zoeken ? Solliciteer dan nu!
Heb je nog geen leidinggevende ervaring, reageer dan alsnog, binnen Biessels zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Motivatie is belangrijker dan ervaring.

Wat verwachten wij van jou
• MBO 3-4 niveau / HBO werk- en denkniveau;
• Eerdere ervaring binnen de gastvrijheidsindustrie;
• De kennis om een menukaart samen te stellen;
• Servicegerichte blik, een teamplayer;
• Creatief en oplossend vermogen;
• Rustig te blijven onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk;
• De kracht om jezelf en het team te motiveren en te enthousiasmeren

Wij bieden een marktconform salaris, o.b.v een 40-urige werkweek. Biessels is de hele dag open en het keukenteam bestaat uit meerdere koks. Dat betekent dat je rooster voor een deel uit dagdiensten bestaat en je niet elk weekend hoeft te werken.

Interesse?

We zijn heel nieuwsgierig naar jou en kijken er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer door te mailen naar info@biesselscafe.nl

Wij hebben op dit moment geen parttime vacatures open staan. Natuurlijk mag je altijd een open sollicitatie sturen! Dat kan naar: info@biesselscafe.nl. Wij bewaren dan je gegevens en nemen contact op als er plek is.

 

Biessels loontabel parttimers (incl. vakantiegeld & verlofdagen)

Leeftijd Nieuwe medewerker Medewerker A Medewerker B Medewerker C
15 5,62 5,91 6,33 X
16 7,01 7,31 7,73 X
17 8,42 8,72 9,14 X
18 9,82 10,12 10,54 X
19 11,23 11.53 11,95 12,55
20 12,63 12,93 13,35 13,94
21 14,04 14,34 14,76 15,35

Je begint dus bij ons als nieuwe medewerker en het doel is dat iedereen binnen 5 maanden medewerker B is. Dit heeft te maken met hoe snel je bepaalde vaardigheden op pakt en de extra kennis/inzet die je hebt. Medewerker C ben je wanneer je open- en sluitverantwoordelijkheden hebt.